Yakup Sonkaya

Beste A. Abassi, ik heb vandaag mn rijbewijs gehaald. Zonder uw hulp zou het nooit lukken. Bedankt voor al de steun over de afgelopen maanden u heeft me echt veel geholpen en gesteund, Bedankt voor alles.

Met vriendelijke groet,

Yakup Sonkaya

donderdag 06 juli 2023 10:25
Kenan Ibrisevic

Beste Abassi!
 Je hebt veel leerzamen lessen aan mij gegeven. Je zorgt voor een prettige sfeer in de auto, dit heeft mij tijdens het rijden veel zelfvertrouwen gegeven, dankzij u heb ik mijn TTT en praktijkexamen in 1x behaald. Bedankt!

Groetjes Kenan Ibrisevic! En succes met andere leerlingen!

vrijdag 30 juni 2023 11:35
Rida Jakhjoukh

Beste A.Abassi.

Ik heb vandaag mijn praktijkexamen in een x gehaald. En ook mijn TTT is in 1x gehaald.

Heel erg bedankt voor uw leerzame lessen. En het geduld dat u met mij heeft gehad. U bent een geweldige rij instructeur. U past zich steeds aan, aan de persoon die naast U zit. U weet hoe u moet communiceren met de leerling, en hoe u met de leerling om moet gaan.

Zonder u had ik nooit m'n rijbewijs in 1x gehaald. Heel erg bedankt hiervoor.

Interles is zeker een aanrader!

Mvg, Rida Jakhjoukh

vrijdag 30 juni 2023 11:34
Nourhane Abassi

Beste Abassi,

Bedankt voor de leerzame lessen en uw geduldige manier van uitleg. Dit heeft mij tijdens het rijden veel zelfvertrouwen gegeven, dankzij u heb ik mijn TTT en praktijkexamen in 1x behaald. Bedankt!

Groetjes,

Nourhane Abassi

zaterdag 08 april 2023 21:03
Julia Bourtzinakou

Vandaag de eerste keer geslaagd! (Met vrijstelling van TTT) 

Super blij dat ik bij deze rijschool terecht ben gekomen. Abassi heeft geduld, doet alles goed en duidelijk uitleggen. De uitleg wordt aangepast, als je de uitleg niet snapt probeert hij alles op een andere manier zo dat je het wel snapt. Als je ergens bang voor bent of onzeker, behandeld hij alles tot dat je met zelfvertrouwen de auto instapt.

Julia Bourtzinakou

maandag 03 april 2023 12:19
Jarno Colleije

Hallo Abassi,

Hartstikke bedankt voor de rijlessen. Abassi geeft iedere leerling voldoende de tijd om zich goed voor te bereiden voor het rijexamen. Daarnaast staat de leerling altijd centraal en wordt er veel aandacht besteedt aan verbetering bij het rijden. Tot slot zijn de rijlessen met Abassi altijd gezellig. Ik wil Abassi heel graag bedanken voor het geven van de leuke rijlessen. Met vriendelijke groet, Jarno Colleije

vrijdag 30 september 2022 12:58
Yonis Salah

Ik ben vandaag op 12 septemeber geslaagd bij Interles. De lessen van Abassi zijn goed je leert handige manier om de auto makkelijker te kunnen controleren. In de lessen moet je goed opletten want Abassi vertelt duidelijk hoe je iets makkelijker kan doen. De auto is ook heel fijn je hebt een camera achter waarmee je heel makkelijk kan parkeren. De auto is ook heel hoog dus je hebt een goeie overzicht tijdens het rijden. Niet schrikken van de grote auto want die heeft hele fijne functies

Yonis Salah,

maandag 12 september 2022 09:41
Lars Bloemers

Beste Abassi,

Bedankt voor de duidelijke instructies en feedback gedurende de lessen. Hierdoor kon ik met gemak zowel de TTT als examen in 1 keer halen.

Vriendelijke groet,
Lars Bloemers

donderdag 18 augustus 2022 13:26
Erdal Taskin

Beste Abassi,

Vandaag 11-07 ben ik bij u geslaagd met grote dank aan u. Ik heb dankzij u leren auto rijden en doordat kan ik nu zelfstandig/veilig auto rijden. Daarnaast waren de lessen heel gezellig ik kon mezelf zijn naast u en ik hoop ook dat de andere leerlingen in 1x slagen.

Groertjes,
Erdal Taskin

maandag 11 juli 2022 09:55
Taja Chahed

Beste Abassi,

Dankzij jouw rustige, duidelijke uitleg heb ik in 1 keer mijn TTT én mijn rijbewijs gehaald!
Je neemt rustig de tijd om alles uit te leggen, zorgt voor een prettige sfeer in de auto.
Sommige dingen vond ik lastig, maar jij zorgde ervoor dat ik het uiteindelijk toch onder de knie kreeg en met zelfvertrouwen de weg op ga!

Heel erg bedankt voor alles!

dinsdag 05 juli 2022 09:24
Powered by JoomVita VitaBook
Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com

Contactgegevens

Autorijschool Interles
Irenelaan 37
6042 HX Roermond

KvK nr: 13031584
Rabobank: NL36RABO0133007359
BTW-nummer: NL001229848B14

Tel: 06-22522981

30jaarInterles

Interles, bestaat al 30 jaar.

30 jaar ervaring!

Bericht

Email:
Onderw:
Bericht:
Hoeveel ogen heeft een (normaal) mens?